ΕΙΔΗΣΕΙΣ εν τάχει

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

ΠΑΕ Ηρακλής: Εκτός Σουπερλίγκα λόγω χρεών!

Η επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ απέρριψε τον σχετικό φάκελο της ΠΑΕ Ηρακλής αφαιρώντας από τον ιστορικό σύλλογο τη συμμετοχή του στη Σουπερλίγκα στέλνοντάς τον στη Β' Εθνική!





Καλά ρε παιδιά..
Μπορείτε να μου πείτε γιατι δεν εχω δει σε κανένα κανάλι τι γίνεται με τον Ηρακλή..?

Κινδυνεύει ενας τόσο ιστορικός σύλλογος, λές και όλοι οι άλλοι (ΟΣΦΠ, ΑΕΚ κτλ) δεν είχαν χρέη, που τους τα έσβησαν εν μία νυκτί (και τα πληρώσαμε εμείς και αυτα), και δεν ακουγεται τίποτα απο τα κωλοκάναλα..
Tοσες διαμαρτυρίες των φιλάθλων ,τόσες πορείες...και ούτε φωνή , ούτε ακρόαση...


Έχετε ήδη προκαλέσει τον ξεσηκωμό του κόσμου μη δίνοντας στον Ηρακλή το πιστοποιητικό συμμετοχής για ένα Πρωτάθλημα στο οποίο δεν συμμετέχει ο Πανιώνιος αλλά ο Νέος Πανιώνιος. Δεν συμμετέχει η Καβάλα αλλά η Νέα Καβάλα. Δεν συμμετέχει η Λάρισα αλλά η ΑΕΛ 1964. Σε αυτή τη Σούπερ Λίγκα που ο Ολυμπιακός Βόλου που ανεβαίνει πήδηξε… κατηγορίες προς τα πάνω όταν συγχωνεύτηκε με την Κασσάνδρα. Σε αυτή τη Σούπερ Λίγκα που παίζει ο Ατρόμητος που από τη… Γ’ εθνική βρέθηκε να παίζει στο ΟΥΕΦΑ με τη Σεβίλλη με τη συγχώνευση με τη Χαλκηδόνα. Σε αυτή τη Σούπερ Λίγκα που παίζουν δύο ομάδες (ΑΕΚ, Άρης) που κάποτε ελαχιστοποίησαν τα χρέη τους με το άρθρο 44. Σε αυτή τη Σούπερ Λίγκα που, διαπιστωμένα, παίζουν, και έχουν δικαίωμα συμμετοχής, ομάδες με μεγαλύτερα χρέη από αυτά του Ηρακλή. Σε αυτή τη Σούπερ Λίγκα που θέλει να παίξει ο Λεβαδειακός ενώ υποβιβάστηκε στο γήπεδο.

1 σχόλιο:

  1. Aνώνυμη εταιρεία είναι. Όταν ήταν ερασιτεχνικό δε σας άρεσε, δεν πήγαινε μπροστά το ποδόσφαιρο. Στον ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ σε ποια κατηγορία θα παίζει, βαρέθηκα μέρες τώρα να μη μπορώ να πάω σπίτι μου για τις κωλοομάδες σας! Ουσιαστικά φωνάζετε για να πληρώσω εγώ τα χρέη μιας Α.Ε.; Πάτε καλά;;; ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή