ΕΙΔΗΣΕΙΣ εν τάχει

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Μία ακόμα θεωρίας συνωμοσίας...


Ανέκαθεν, οι άνθρωποι αρέσκονται στο να ανακαλύπτουν συνωμοσιολογικές θεωρίες...

Μία ακόμα παρουσιάζω εδώ:

Η ΠΟΛΩΝΙΑ απο ολες τις τέως ανατολικές χώρες ηταν η μονη με ρυθμό ανάπτυξης 2% οταν ολες οι άλλες Λετονία Βουλγαρία Ρουμανία Ουκρανια Λιθουανια ειναι πλέον χρεωκοπημένες χώρες ομοιροι του ΔΝΤ!

Ηταν η μονη χώρα που απέκρουε τα "φλερτ" της ευρωπαικής ένωσης για άμεση συνδεση και μεγάλη προσφορα χρυσών ευρω। Επισης ηταν η μονη χώρα του τεως μπλοκ μεσω του προέδρου της (Λεχ Καζίνσκι) που αρνιότανε τον πολύτιμο δάνειο του ΔΝΤ για περαιτέρω ανάπτυξη. Και μάλιστα , όχι μόνο ξέφυγε από τις δαγκάνες του δανεισμού των banksters, αλλά η κεντρική τράπεζα είχε το "θράσος" να προσφέρει δάνειο στο ΔΝΤ, για να βοηθήσει άλλες χώρες να ξεπεράσουν τις συνέπειες της παγκόσμιας κρίσης, ανέφερε το πρακτορείο Agence France-Presse (AFP), στις 19 Μαρτίου 2010.
Η Πολωνία ήταν το μόνο μέλος της Ε.Ε. των 27 κρατών που παρουσίασε ανάπτυξη το 2009 και το ΔΝΤ προβλέπει ότι η Οικονομία της θα αυξηθεί κατά 2,75% φέτος και κατά 3,25% το 2011
Το ζλότι, το πολωνικό νόμισμα, αυξήθηξε κατά 1,7% το 2009, σημαντικό κατόρθωμα, δεδομένου ότι τα αντίστοιχα των άλλων χωρών της Ε.Ε. μειώθηκαν κατά 4,1%, ενώ καμία άλλη Οικονομία της Ε.Ε. δεν αναπτύχθηκε.
Ο Καζίνσκι αντιστεκόταν στην προσπάθεια του Tusk να μπει η Πολωνία στη ζώνη του ευρώ. "Ο Καζίνσκι, που τα τελευταία 3 χρόνια προσπαθούσε να εμποδίσει τις κυβερνητικές προσπάθειες κατεδάφισης των υπερχρεωμένων συστημάτων περίθαλψης και σύνταξης της Πολωνίας, ήταν επίσης ο τελευταίος ηγέτης της Ε.Ε., μαζί με τον Βάτσλαβ Κλάους της Τσεχίας, που υπέγραψε τη συνθήκη της Λισσαβώνας...".


Ποια ήταν λοιπόν η τύχη του Καζίνσκι...?

Το αερόπλάνο στο οποίο επέβαινε μαζί με την οικογένειά του, την αφρόκρεμα της επιχειρηματικής ζωής της Πολωνίας καθώς και την ελίτ των ενοπλων δυνάμεων της χωρας, κατέπεσε λιγα χιλιόμετρα απο το Μινσκ.....


Επιπλέον, ο Καζίνσκι τοποθέτησε έναν ευρωσκεπτικιστή επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας της Πολωνίας, τον Slawomir Skrzypeko, ο οποίος σκοτώθηκε επίσης κατά τη συντριβή αεροσκάφους.


Όλα δείχνουν τώρα πως, πολύ σύντομα, η Πολωνία θα ενσωματωθεί κι αυτή στην "ανοικτή αγκαλιά" της Ε।Ε. και των επιτρόπων της...
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου