ΕΙΔΗΣΕΙΣ εν τάχει

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.... ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ....

,Και μιας και αναφέρθηκα στα διόδια πριν, πρέπει να πω οτι ως κλασικοί Έλληνες, που δεν μασάμε και που αντιδρούμε στην αδικία, όποιος έχει το θάρρος/θράσος μπορεί να μην πληρώσει τα διόδια ως αντίδραση για το αυξημένο κόστος σε δρόμους καρμανιόλες...

Ειναι γνωστό οτι τα διόδια σε ΟΛΟΥΣ τους ελληνικούς δρόμους τα διαχειρίζονται ιδιωτικές εταιρείες. Τα λεφτά που πληρώνουμε πάνε στην τσέπη τους.

Οι περισσότεροι Ελληνικοί δρόμοι δεν πληρούν τα ευρωπαϊκά στάνταρ αυτοκινητοδρόμου. Βάσει νομοθεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ κύρωση για όποιον ΔΕΝ πληρώνει τα διόδια...
Ακόμα και αν ο οποιοσδήποτε οδηγός περάσει χωρίς να πληρώσει, τον αφήνουν χωρίς να του κάνουν τίποτα. Υπάρχουν πολλοί συμπολίτες μας που το κάνουν, αλλα επειδή δεν συμφέρει τις εταιρεέις διοδίων, δεν αφήνουν το θεμα να πάρει διαστασεις.
Αρκεί να ψάξετε στο Youtube και θα δείτε πολλά βίντεο με ομάδες ατόμων που κανουν επιτήδες διαδρομές πχ Αθήνα-Θεσσαλονίκη κτλ και καταγράφουν την στιγμή που φτάνουν στα διόδια και δεν πληρώνουν για να τα δει ο κόσμος.
Δείτε τα videaκια ειναι κατατοπιστικότατα...!
http://www.youtube.com/watch?v=efQGJFfKlwc
http://www.youtube.com/watch?v=wOS3GGwEGwg&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=caR48WTxINk&feature=related


Λίγο θάρρος και θράσος χρειάζεται για να κάνετε τα ακόλουθα όταν φτάνετε στα διόδια.

  • Σταματάτε στο Γκισέ των διοδίων.
  • Αναφέρεται στον υπάλληλο πολύ ευγενικά ότι «Σαν Ευρωπαίος πολίτης αρνούμαι να πληρώσω γι’ αυτό τον δρόμο διόδια.»
  • Ο αριθμός κυκλοφορίας μου είναι ο τάδε.
  • Γεια σας.
Και απομακρυνόμαστε από το Γκισέ.
Αρνούμαστε να δώσουμε οποιοδήποτε άλλο προσωπικό στοιχειό. Αν θέλουν ας μας βρουν από το αρ. Κυκλοφορίας. Άλλωστε είναι μια ιδιωτική εταιρία. Εαν ο υπάλληλος σας ενημερώσει ότι πρέπει να έρθει ο υπεύθυνος για να συμπληρώσετε ένα έντυπο αρνούμαστε (πάντα ευγενικά) να μιλήσουμε με οποιονδήποτε και να δώσουμε οποιοδήποτε άλλο στοιχείο εκτός από τον αρ. Κυκλοφορίας. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΙ.

Μην ανοίγετε κανένα διάλογο. Δώστε τον αρ. Κυκλοφορίας, πατήστε γκάζι και φύγετε...
Απλά.
ρίξτε και μια ματιά εδώ: http://diodiastop.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου